utorak, prosinca 20, 2011

Novi objekat "McDonald'sa" otvaraju Nikšić i Moon (FOTO)




Gosti iz automobila mogu kupovati sva jela, kaže Hadžiarapović

Novi objekat "McDonald'sa" otvaraju Nikšić i Moon


Privode se kraju radovi na prvom drive-thru restoranu "McDonald's" u Bosni i Hercegovini, koji će biti otvoren u ponedjeljak kod hotela "Radon Plaza" Sarajevu.

Adi Hadžiarapović, direktor marketinga i komunikacija kompanije "Gliese 581g DL McDonald's", koja je nosilac razvojne licence za FBiH, kazao je da radovi teku planiranom dinamikom.

- Ono što je specifično za novi restoran "McDonald's" jeste da će vozači koji vole brzu hranu, osim redovne usluge, proizvode moći kupiti i bez izlaska iz automobila. Oko objekta su završeni svi radovi. Iscrtana su mjesta za parking, postavljene ploče, uređena je zelena površina, a završeni su i panoi na kojima će gosti koju budu kupovali iz automobila vidjeti sva jela koja nudi naš restoran. Pri kraju je i montaža kuhinje, postavljaju se stolice, koje će biti u kombinaciji bijele i smeđe boje - kazao je Hadžiarapović.

On je istakao da su u toku i završni radovi oko objekta te da je trenutno angažirano 60 radnika kako bi sve bilo završeno bez ikakvih problema.

Dodao je da će gosti u ponedjeljak u 20 sati moći kušati jela iz restorana, nakon što ga zvanično sat ranije otvore premijer FBiH Nermin Nikšić i ambasador SAD Patrik Mun (Patrick Moon).

Nema komentara:

HVALA NA POSJETI BLOG ZENICA-GORICA NA INTERNETU