subota, kolovoza 08, 2009

NAS BH REPREZENTIVAC Z.MISIMOVIC POSTIGAO JE GO




U prvoj utakmici nove sezone njemačke Bundeslige, aktualni prvak Wolfsburg pobijedio je Stuttgart s 2:0.Strijelac prvog pogotka za Vukove bio je naš reprezentativac Zvjezdan Misimović. Drugi je zabio najbolji strijelac u prošloj sezoni Brazilac Graffite nakon izvrsnog solo prodora.
Tamo gdje su stali prošle sezone nogometaši Wolfsburga nastavili su ove. Odmah na startu čekala ih teška utakmica protiv Stuttgata, ali su izabranici Armina Veha pokazali da će i ove sezone igrati značajnu ulogu u Bundesligi.
Nošeni izvrsnim Misimovićem Vukovi su lomili otpor Stuttgata sve do 71. minute, kada upravo naš reprezentativac prekrasnim pogotkom dovodi njemačkog prvaka u vodstvo. Lijevom je nogom pogodio gornji desni ugao nemoćnog Lehmanna za veliko slavlje domaćih navijača.
I pored vodstava nogometaši Wolfsburga nastavili su s pritiscima na gol Stuttgata. U 82. minuti svoj show je imao Brazilac Graffite, koji je promješao gostujuću obranu i zabio za konačnih 2:0.Misimović i Džeko su na visokoj razini odigrali svih 90. minuta za pobjedničku momčad.

Nema komentara:

HVALA NA POSJETI BLOG ZENICA-GORICA NA INTERNETU